Scrisoare de recunoștință

Dragă Fundaţie Preot Ioan Olariu,

Noi, copiii Liceului Teologic Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul”, dorim să vă mulțumim că ne purtați de grijă, că ne permiteți să vă rămânem în suflet și acum, cu puțin timp înaintea Învierii Domnului, să ne bucurăm de toate aceste minunate daruri pe care, cu atâta bunăvoință le îndreptați spre noi, pentru creșterea noastră în toate cele de folos.

Vă mulţumim că ne hrăniţi în fiecare zi, că ne simţim protejați, că sunteţi alături de noi!

Vă mulţumim că ne învăţaţi ce înseamnă generozitatea, astfel ca atunci când vom fi mari, să putem şi noi urma exemplul pe care ni-l daţi în fiecare zi!

Vă dorim ca să petreceți Sfintele Sărbători în tihnă și bucurie, să se sălășluiască Lumina Sfintei Învieri în viața Domniilor Voastre, aşa precum ne oferiţi şi dumneavoastră prin masa caldă !

Vă iubim!

***

Fundația „Preot Ioan Olariu” suportă costurile mesei de prânz pentru 28 de elevi care învață, în anul școlar 2022-2023, la Liceul Ortodox „Sfântul Ierarh Antim Ivireanul “din Timișoara.
Din partea acestor copii am primit o emoționantă scrisoare de mulțumire și recunoștință care grăiește de la sine despre frumusețea educației religios-morale pe care o primesc și despre valorile perene ale credinței noastre dreptmăritoare de care se bucură în aceasta cetate a ortodoxiei bănățene.
Profund impresionați de gestul acestor copii, îi asigurăm că ne vom strădui să le fim de folos și pe mai departe și nădăjduim că, prin rezultatele la învățătură și conduită ne vor face bucurii tuturor: profesorilor , părinților și membrilor fundației noastre.


Vă mulțumim, dragi copii, pentru bunele gânduri și rugăm pe bunul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate, minte luminată și sărbători pascale binecuvântate, împreună cu familiile voastre!